“După studii și experiență practică de câțiva ani în Marea Britanie, tânărul antreprenor brașovean Vlad Ciobanu propune soluții și strategii de eficientizare energetică a imobilelor. Compania pe care a înființat-o, Zecaph Consult, este specializată în identificarea și implementarea soluțiilor optime din acest punct de vedere.

 

După absolvirea, în 2010, a cursurilor universitare de Inginerie civilă și Managementul construcțiilor, Vlad Ciobanu a continuat studiile în aceste domenii la Heriot Watt University din Edinburgh (UK), urmând în același timp și numeroase cursuri de specializare în eficiență energetică, fiind certificat ca expert în eficiență energetică și în energie verde de către Centrul European de Energie.

 

Ca expert energetic, a lucrat la Weatherseal Ltd – Edinburgh și Future Komfort Ltd din Rosyth, Scoția și la Timber World Ltd din Harrow – UK, dar și la Ergio Prod SRL din România. Este fondatorul și managerul portalului  http://greener-planet.info, iar din 2015 conduce firma Zecaph Consult SRL cu sediul în Brașov.”

Mai multe in linkul de mai jos

http://www.transilvaniabusiness.ro/Eficien-a-energetica-a-cladirilor-ar-trebui-sa-fie-prioritara

aparitie in transilvania business magazine  zecaph eficienta energetica trebuie sa fie prioritara