Sustenabilitate aplicata in constructii – constructii sustenabile cu un consum redus de energie2019-07-23T15:23:07+01:00

Este datoria noastra sa creem o lume mai sustenabila

“Those who have the privilege to know, have the duty to act” zicea candva Albert Einstein.

Statistic vorbind , 40% din energia pe care o producem este consumata de cladiri. Din alt punct de vedere, pentru producerea si transportul materialelor de constructii  consumam aproximativ 20-30% din totalul de energie produs. In acelasi timp 60-70% din energie pe care o producem provine din arderea combustibililor fosili. Din acest motiv impactul cladirilor asupra mediului incunjurator este imens. Trist, nu-i asa?

CONSTRUCTIILE CU UN IMPACT SCAZUT ASUPRA MEDIULUI

Solutia consta intr-o proiectare de constructii responsabile atat din punct de vedere al sanatatii cat si al eficientei energetice, proiectare bazata pe materiale locale care tine cont de amprenta actuala cat si cea viitoare.

Definitia sustenabilitatii ar fi “calitate a unei activitati antropice de a se desfasura fara a epuiza resursele disponibile si fara a distruge mediul, deci fara a compromite posibilitatile de satisfacere a nevoilor generatiilor urmatoare “.
Sa nu uitam totusi ca cea mai ieftina energie este cea neconsumata, de aceea pentru noi prioritar este conservarea de energie. apoi generarea ei prin metode sustenabile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.