Urmarire santier

Vizite pe santier pentru :
- instruire + supervizare montaj ferestre + usi exterioare
-instruire + supervizare montaj izolatie acoperis
- instruire + supervizare etansare acoperis + casa
-supervizare montaj sistem ventilatie
-instruire + supervizare montaj izolatie fatada
-instruire + supervizare indepartare punti termice
-temografie in timpul izolarii + receptive

Suport tehnic

- Identificarea si stabilirea elementelor ( materialelor ) componente ale solutiei tehnice alese pentru constructie.
- corelarea tehnica si identificarea solutiilor tehnice cu calculatia de performanta energetica reziltata din strategia energetica a constructiei. Se vor specifica detalii oblibatorii legate de unele materiale , acolo unde va fi cazul.
- Calculul suprafetelor si cantitatilor de materiale estimat pentru realizarea constructiei, tinand cont de proiectul de arhitectura si documentatia tehnica de calcul energetic.
- realizarea devizului detaliat de materiale si costuri pentru fiecare sectiune a constructiei ( fundatie, pereti ext., pereti int., sarpanta, etc.). Aceasta ajuta la controlul in timp real al bugetului estimat raportat la cel real reducand riscul depasirilor necontrolate de buget.
- Realizarea devizului estimativ pentru instalatii tinand cont de proiectele de instalatii realizate conform nevoilor de exploatare.
- participa la discutiile cu constructorul si clarificarea elementelor tehnice principale ale executiei. Realizeaza la cerere sedinte tehnice pentru constructor si personalul acestuia in cadrul biroului propriu unde se pot clarifica aspecte legate de materiale si de executia lucrarilor in teren.
- participa in santier la receptia etapelor importante ale excecutiei si raspunde la solicitarea constructorului pentru clarificari legate de buna punere in opera.
- realizeaza vizite in santier la momentele importante ale constructiei. Acestea vor fi stabilite ca numar si data pentru fiecare proiect in parte.
- participa la alegerea materialelor conform cu parametrii tehnici principali indicati in momentul realizarii solutiei tehnice.